WYSIWYG Web Builder
www.opam.be
Via deze website wensen we onze bezoekers op de hoogte te houden van de dagelijkse nieuwsberichten en opsporingsberichten voor het gerechtelijk arrondissement Mechelen.

U kan onze diensten helpen bij het ophelderen van feiten in uw omgeving.
De website is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de lokale politie, de federale politie en het parket. De site staat symbool voor de geďntegreerde werking van de politionele en de gerechtelijke pijler. Door het samengaan van een gemeenschapsgerichte politiezorg en een kwaliteitsvolle justitie kan de criminaliteit beter bestreden worden. In de toekomst zullen deze pagina’s stelselmatig uitbreiden. Uw reacties en suggesties kunnen ons daarbij helpen. Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we ons aanbod aan informatie nog beter op maat van de bezoekers zouden kunnen afstemmen.
Voor dringende tussenkomsten dient u echter uw lokale politiedienst rechtstreeks te contacteren.
CONTACTADRES

Federale politie
Zeutestraat 2
2800 Mechelen

015/458 011

openingsuren
ma-vr 08:00 - 17:00
Hierna worden de recente feiten gepubliceerd waarvoor de medewerking van de lezer gevraagd wordt.  Indien iemand meer informatie omtrent het geplaatste bericht heeft, kan dit via e-mail gemeld worden.

Hou er wel rekening mee dat uw berichten naar een administratief adres worden doorgestuurd. Wij kunnen dus geen gevolg geven aan klachten, dringende verzoeken of hulpverzoeken.

Aangetroffen goederen ==> KLIK HIERopsporingen politie & parket
arrondissement mechelen
Nieuws
Nuttige links
 
Persberichten
Persberichten